Arbejdsområder

Kontakt Freddy Tindal på 28 300 307

HÅNDVÆRK TIL TIDEN

... DET ER EN AFTALE...

HÅNDVÆRK TIL TIDEN ..... det er en aftale....


Hos Tømreren Tindal er en aftale en aftale. Det ligger går klart hånd i hånd med at vi leverer et kvalitetsbevidst håndværk. Det sætter vi en ære i. Vi har mange års erfaring indenfor tømrer & snedkerfaget. Det er vi stolte af.


Om du drømmer om en ombygning eller en tilbygning, nyt køkken, nyt gulv eller mangler du bare en hustømrer som du ved har tid til dig, hvis en tagsten falder ned. Så er du på rette vej, så står vi klar til at hjælpe dig.

                                       HUSTØMRER TIL DINE SMÅ OPGAVEREr du ikke lige vild med at gå på taget, hvis en tagsten er faldet ned, Du har lige et skab der flyttes eller en dør skal skiftes. Nu har du muligheden for at få dig en fast hustømrer, der står klar til at hjælpe dig. Hos Tømreren Tindal vi løsningen. Vi har faste aftaler med flere private og mindre virksomheder, om at vi kommer straks til dig, når uheldet er ude.


Vi glæder os til at lave en aftale med dig om at VI skal være din faste hustømrer. Kontakt os her.

                    GULVE & GULVRENOVERINGEr dine trægulve blevet triste at se på, så har Tømereren Tindal stor erfaring i renovering af gulve. Vi sætter også pris på ærlighed, så kan vi se, at den bedste løsning for dig, ville være et nyt gulv, så går vi gerne på knæ for dit nye gulv.


Vi glæder os til, at hjælpe dig med at fod på dine gulve. Kontakt os her.

                                       OMBYGNING ELLER TILBYGNING ?Er pladsen ved at være trang, og du ikke har planer om at flytte, så kan en ombygning eller en tilbygning være den rigtig løsning for dig. Tømreren Tindal har stor erfaring i kvalitetsbevidste ombygninger. Vi kan se løsningsmuligheder i eksisterende bygninger, således du kan få den bedste løsning.


Vi glæder os til at være med til at skabe mere plads hos dig. Kontakt os her.

                                  TERRASSE OG HEGNEr du havemenneske, men mangler en dejlig terasse i træ, måske et afskærmende hegn, eller mangler din hund et hundehus, dine høns en hønsegård. Så kan Tømreren Tindal omdanne dine drømme til virkelighed.


Vi glæder os til, at hjælpe dig med dit projekt. Kontakt os her.

TØMREREN TINDAL

v/Freddy Tindal

Houvej 11, 9500 Hobro

Telefon 28 30 03 07 - CVR nr. 31 82 54 23